2013-06-19 12:23Nyheter

Saltå Kvarn lanserar ny hemsida!

null

Det är med stor glädje som vi idag lanserar vår nya hemsida! Sidan är uppbyggd som ett skafferi där vi vill ge besökaren inspiration och lättillgänglig information med recept och produkter i fokus.

Produkt och receptsidor uppmanar till delaktighet och konversation där man både kan dela med sig av sina egna erfarenheter direkt på sajten men även dela länkar till sina vänner i sociala medier.

Hemsidan är framtagen för att vara användarvänlig för både konsumenter och kunder och den fungerar lika bra på mobilen och läsplattan som på datorn.

-  Det känns fantastiskt att vi äntligen är i hamn. Att hemsidan nu blir en social plattform som är i linje med våra andra kommunikationskanaler säger Susanne Skånberg, Marknads– och kommunikationschef på Saltå Kvarn, som hoppas på mycket dialog och utbyten med besökarna på sajten.

För mer information kontakta Susanne Skånberg

Marknads- och kommunikationschef
Tel: 070 288 04 22 Email: susanne.skanberg@saltakvarn.se

www.saltakvarn.seOm Saltå Kvarn

Saltå Kvarn är ett ekologiskt matföretag. Samtliga produkter är ekologiska och kommer från ett jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Företagets produktionssätt är inriktat på hög, naturlig kvalitet och minimal miljöpåverkan. Saltå Kvarns linje är att mat som produceras på ett naturligt och varsamt sätt smakar bättre. Därför använder Saltå Kvarn heller inga konstgjorda smak- och näringstillsatser, konserveringsmedel, färgämnen och konsistensgivare. Ända sedan starten 1964 producerar Saltå Kvarn mjöler och olika brödsorter av ekologiskt eller biodynamiskt odlad spannmål, vilket även används i andra spannmålsprodukter som flingor, gryn och müsli. Saltå Kvarn har också tagit fram ett stort antal ekologiska matprodukter såsom linser, bönor, torkade frukter, nötter, snacks, pasta, quinoa, och biodynamiska juicer och viner från odlare i hela världen. Företagets totala sortiment omfattar idag cirka 150 produkter. Läs mer på www.saltakvarn.se