2013-03-01 10:04Nyheter

Välkommen till Saltå Salong!

null

Saltå Salong är en plats i Saltå Kvarns butik på Södermalm. Salongen ska vara en mötesplats för oss på Saltå Kvarn och våra vänner. Här kommer vi att anordna allt från föreläsningar, bokreleaser och kurser till smakprovningar och debatter. Möten som hålls på den här platsen kommer att vara transparenta. Ingenting hemligt kommer att kunna diskuteras, snarare ska det man säger vara sådant som man vill ska sippra ut, ungefär som om man skrev om det på Twitter eller Facebook. Vissa möten kommer att vara planerade långt i förväg, andra gånger kan det komma en spontan inbjudan på Twitter från oss där vi bjuder in de som har lust och möjlighet att komma förbi och diskutera en aktuell fråga.

Den 6 mars inviger vi Saltå Salong.
På onsdag den 6 mars inviger vi Saltå Salong i vår butik på Söder i Stockholm. Det blir öppet hus i butiken mellan 8-17 med många fina erbjudanden och massor av provsmak på allt från gröt, bröd och bullar till soppa och friterade risottobollar!
Under dagen kommer det också att hållas ett flertal kostnadsfria föreläsningar i butiken.

Hela programmet hittar du här.

Adress: Saltå Kvarnbutiken, Renstiernas Gata 27 på Södermalm i Stockholm.

Välkommen till Saltå Salong!

Har du frågor så kontakta gärna Jennifer Key på jennifer.key@saltakvarn.se Tel 070 568 10 86


Om Saltå Kvarn

Saltå Kvarn är ett ekologiskt matföretag. Samtliga produkter är ekologiska och kommer från ett jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Företagets produktionssätt är inriktat på hög, naturlig kvalitet och minimal miljöpåverkan. Saltå Kvarns linje är att mat som produceras på ett naturligt och varsamt sätt smakar bättre. Därför använder Saltå Kvarn heller inga konstgjorda smak- och näringstillsatser, konserveringsmedel, färgämnen och konsistensgivare. Ända sedan starten 1964 producerar Saltå Kvarn mjöler och olika brödsorter av ekologiskt eller biodynamiskt odlad spannmål, vilket även används i andra spannmålsprodukter som flingor, gryn och müsli. Saltå Kvarn har också tagit fram ett stort antal ekologiska matprodukter såsom linser, bönor, torkade frukter, nötter, snacks, pasta, quinoa, och biodynamiska juicer och viner från odlare i hela världen. Företagets totala sortiment omfattar idag cirka 150 produkter. Läs mer på www.saltakvarn.se