2009-11-23 13:23Pressmeddelande

Årets nyttigaste julklapp på webben

null

För redaktionen: Om ni ska tipsa era läsare om intressanta julklappar så vill Saltå Kvarn tipsa er om det här.

Årets nyttigaste julklapp på webben

Ge bort den perfekta ekologiska favoritmüslin på ett uppdaterat och kul sätt. Mottagaren får själv blanda müslin på www.minmusli.nu och har där hela 70 ekologiska ingredienser att välja bland - flingor, frukt, bär, frön, nötter och godis. Här finns många nya ingredienser som man inte hittar i butikernas müslihyllor. Det här kan bli en hälsosam och rolig vana.

Så här går det till: Man beställer och ger bort ett presentkort som innehåller en kod. Mottagaren går in på Min Müsli-sajten och komponerar sin egen unika favoritmüsli, som sedan kommer med posten tillsammans med en fin plåtburk i klassisk Saltå Kvarn-design. Det hela kostar 150 kronor inklusive porto och kan beställas på www.minmusli.nu.

Pressbild finns här.

För mer information, kontakta:

Jennifer Key, projektledare, 070-568 10 86, jennifer.key@saltakvarn.se

www.minmusli.nu


Om Saltå Kvarn

Saltå Kvarn är ett ekologiskt matföretag. Samtliga produkter är ekologiska och kommer från ett jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Företagets produktionssätt är inriktat på hög, naturlig kvalitet och minimal miljöpåverkan. Saltå Kvarns linje är att mat som produceras på ett naturligt och varsamt sätt smakar bättre. Därför använder Saltå Kvarn heller inga konstgjorda smak- och näringstillsatser, konserveringsmedel, färgämnen och konsistensgivare. Ända sedan starten 1964 producerar Saltå Kvarn mjöler och olika brödsorter av ekologiskt eller biodynamiskt odlad spannmål, vilket även används i andra spannmålsprodukter som flingor, gryn och müsli. Saltå Kvarn har också tagit fram ett stort antal ekologiska matprodukter såsom linser, bönor, torkade frukter, nötter, snacks, pasta, quinoa, och biodynamiska juicer och viner från odlare i hela världen. Företagets totala sortiment omfattar idag cirka 150 produkter. Läs mer på www.saltakvarn.se