2016-10-05 11:35Pressmeddelande

SALTÅ KVARN SÖKER NY KOMMUNIKATIONSPARTNER

null

Det ekologiska livsmedelsföretaget Saltå Kvarn letar efter en ny kommunikationspartner och bjuder nu in alla intresserade byråer till en första träff.

Traditionellt har företaget framgångsrikt marknadsfört sig enbart genom pr och sociala medier. Men nu finns en önskan att nå ut med sitt budskap till en bredare publik.

-Våra produkter och mervärden ligger helt rätt i tiden. Vi vill att fler människor ska få upp ögonen för detta och letar nu efter en kommunikationsbyrå för ett långsiktigt partnerskap, säger Susanne Skånberg, marknadschef Saltå Kvarn.

Byråer som är intresserade är välkomna att skicka in en presentation enligt instruktioner nedan eller komma på frukost i Saltå Kvarns butik på Renstiernas gata 27 den 13 oktober mellan 8.30 - 9.30 Då det finns möjlighet att bekanta sig med vårt sortimentet och träffa oss en stund.

Mer information: Saltå Kvarn söker ny kommunikationspartner

Alla Saltå Kvarns produkter kommer från ekologiska jordbruk. Odlingen och förädlingen av råvarorna sker på ett naturligt och varsamt sätt, vilket bidrar till att slutprodukten smakar så mycket mer. Av det naturen ger – och inget annat. Läs mer på www.saltakvarn.se.


Om Saltå Kvarn

Saltå Kvarn är ett ekologiskt matföretag. Samtliga produkter är ekologiska och kommer från ett jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Företagets produktionssätt är inriktat på hög, naturlig kvalitet och minimal miljöpåverkan. Saltå Kvarns linje är att mat som produceras på ett naturligt och varsamt sätt smakar bättre. Därför använder Saltå Kvarn heller inga konstgjorda smak- och näringstillsatser, konserveringsmedel, färgämnen och konsistensgivare. Ända sedan starten 1964 producerar Saltå Kvarn mjöler och olika brödsorter av ekologiskt eller biodynamiskt odlad spannmål, vilket även används i andra spannmålsprodukter som flingor, gryn och müsli. Saltå Kvarn har också tagit fram ett stort antal ekologiska matprodukter såsom linser, bönor, torkade frukter, nötter, snacks, pasta, quinoa, och biodynamiska juicer och viner från odlare i hela världen. Företagets totala sortiment omfattar idag cirka 150 produkter. Läs mer på www.saltakvarn.se